Nordlux

Products You Want To Bring Home

Više od 40 godina iskustva u proizvodnji visokokvalitetne rasvete omogućilo je danskom proizvođaču Nordlux da stvori brend koji prednjači u kreiranju dizajnerske rasvete.

„U Nordlux-u proizvodimo rasvetu u koju je se lako zaljubiti. Proizvodi koje ćete više ceniti, što duže gledate u njih. Tako je i sa stilskim dizajnom: vremenom postaje privlačniji.“

Nordlux Rasveta

POGLEDAJTE PONUDU

 

DFTP Rasveta

POGLEDAJTE PONUDU

 

Energetic Rasveta

POGLEDAJTE PONUDU

 

Novo u ponudi

DESIGN FOR THE PEOPLE

FAYE PORTABLE TABLE LAMP

DESIGN FOR THE PEOPLE

VERSALE PENDANT LAMP

NORDLUX

TINTO PENDANT LAMP

NORDLUX

GASTON PENDANT LAMP

NORDLUX

EXPLORE WALL LAMP

NORDLUX

MIELLE PENDANT LAMP

NORDLUX

VILLO PENDANT LAMP

Dekorativna rasveta

Nordlux - vodeći proizvođač unutrašnje rasvete u Skandinaviji

Svi imamo svoju ideju o tome kako izgleda udoban dom, a osvetljenje ima veliku ulogu. Osvetljenje nije samo osvetljenje – osvetljenje pomaže u postavljanju raspoloženja, a to je ono što čini pravo unutrašnje osvetljenje toliko važnim. U Nordlux-u nudimo širok spektar unutrašnjeg osvetljenja. Nameravamo da budemo u toku sa potrebama ljudi za njihovim domovima i razvijamo unutrašnje osvetljenje kako bismo zadovoljili tu potrebu. Pogledajte naš asortiman unutrašnjeg osvetljenja:

Nordlux Smart System

Smart sistem zvuči komplikovano, ali Nordlux Smart je sušta suprotnost. Ovaj pametni sistem prilagođen korisniku olakšava postavljanje savršenog svetla kako unutra tako i spolja koristeći samo vaš telefon ili Nordlux Smart daljinski.

Spoljašna rasveta

Bašte i terase sve više vidimo kao dodatnu prostoriju i ukrašavamo ih detaljima i udobnostima koji odražavaju druge prostorije kuće. Ovde spoljna svetla igraju važnu ulogu – ona koja pruža funkcionalnost u mraku, ali takođe i udobnost i atmosferu.

Inspirišite se i dozvolite sebi da budete inspirisani, od jednog jedinstvenog dizajna do drugog

Pravo spoljno osvetljenje je važno kao i pravilno osvetljenje u zatvorenom prostoru. Tamo gde unutrašnje osvetljenje uglavnom služi za postavljanje pravog raspoloženja i dodavanje prijatne atmosfere, spoljašnje osvetljenje takođe ima praktičniju svrhu: da vam olakša kretanje. Nordlux je vodeći proizvođač spoljne rasvete u nordijskom regionu, a naš široki asortiman spoljnih svetiljki uključuje spoljašnju rasvetu za ulazna vrata, prilaz i garažu, kao i baštu i terasu. Pogledajte naš izbor spoljnih svetiljki: