Hvala @mariapopovic na divnoj fotografiji lampe koju je osvojila u nagradnoj igri koju smo organizovali za novogodišnje praznike. Ukoliko i vi želite da budete srećni dobitnik, budite u toku, spremamo vam veliko iznenađenje! ☺
🌹Dragi naši, odlučili smo da vas opet obradujemo! U pitanju je Safir lampa danskog brenda Nordlux i njen minimalistički izgled će se savršeno uklopiti u vaš enterijer. 👉Sve što treba da uradite je:

1. Da lajkujete sliku

2. Da zapratite naš profil @altego_enterijer_centar

3. Tagujete dragu osobu i napišete zašto baš ona/on zaslužuje da dobije tu lampu.

Ukoliko je to više osoba, za svaki komentar tagujte drugu osobu i napišite zašto je ta osoba vredna za vas. 💝Želimo da ovaj praznik bude u znaku davanja i poklanjanja pažnje dragim osobama, a na vama je kako ćete to učiniti. Da li je to kreativni stih, da li ćete napisati zašto je ta osoba posebna za vas ili na čemu ste zahvalni, odlučite sami i obradujte osobu za Dan Zaljubljenih. 🎁Svaki komentar ćemo čitati i na osnovu kreativnosti odabrati pobednika koji će biti proglašen 14. februara. Srećno svima!

Moderna, jednostavna lampa od mesinga koja se ističe svojim kvalitetom. Da li biste je želeli u svom domu?

Ne zaboravite da nagradna igra traje još jedan dan! Posetite naš profil i učestvujte i vi. 🎁

Lampa LOOP svojom elegancijom i drvenim okvirom daće osećaj topline vašem domu i doprineti ambijentalnoj atmosferi. Ako vam je pak potrebnija stona lampa za vaš radni sto, pogledajte novu nagradnu igru na našem profilu i osvojite svoju Nordlux lampu! Još samo malo vremena je ostalo!
Eos Music, svetleći oblak, oduševiće i vaš i vaše dete jer osim blagog i toplog svetla ujedno pruža i mogućnost bluetooth puštanja muzike. Prilagodite prostor vašem raspoloženju.
Čestitamo dobitnici @milenaajovanovic na osvojenoj nagradi i na originalnosti! Želimo takođe da se zahvalimo svim dobrim ljudima i nadamo se da ste ulepšali dan vašim dragim osobama divnim komentarima koje smo primili.

Družimo se opet u novoj nagradnoj igri! Vaš Altego tim!

Portabilna lampa svojim oblikom podseća na geometrijske oblike Barselone. Oblikom i veličinom uklapa se u svaki enterijer, a sa svoja 3 stepena jačine svetla osvetliće prostoriju shodno vašim trenutnim potrebama. Njen dizajner je Cristina Borras i dobitnik je nagrade "Unique object of Barselona" na Premi Talent 3D 2016.