Amplex

Light To Create a Better Life

Amplex rasvetna tela su proizvodi namenjeni ljudima koji traže funkcionalne i istovremeno lampe impresivnog dizajna. Dizajnirane u klasičnom stilu, svetiljke se ni po čemu ne razlikuju od modernih rešenja koja štede energiju koja se nude na tržištu.

Sve detalje koji im daju jedinstven dizajn ručno izrađuju kvalifikovani i iskusni stručnjaci sa kojima sarađujemo dugi niz godina.

Novo u ponudi

AMPLEX

VAI PENDANT LAMP

AMPLEX

VAI PENDANT LAMP

AMPLEX

LUNA PENDANT LAMP

AMPLEX

LUSO PENDANT LAMP

AMPLEX

DOTA O PENDANT LAMP

AMPLEX

EBORA WALL LAMP

AMPLEX

FARO PENDANT LAMP

AMPLEX

AMOS TABLE LAMP

Dekorativna rasveta

Light To Create Better Life

Amplex rasvetna tela su proizvodi namenjeni ljudima koji traže funkcionalne i istovremeno impresivne lampe. Dizajnirane u klasičnom stilu, svetiljke se ni po čemu ne razlikuju od modernih rešenja koja štede energiju koja se nude na tržištu. Štaviše, sve detalje koji im daju jedinstven dizajn ručno izrađuju kvalifikovani i iskusni stručnjaci sa kojima sarađujemo dugi niz godina. Zahvaljujući stalnoj kontroli u svakoj fazi proizvodnje, razvili smo efikasnu šemu koja, u skladu sa usvojenim standardima, garantuje 100% zadovoljstvo naših kupaca. Štaviše, naša politika kvaliteta je u skladu sa evropskim sertifikatom ISO 9001:2001, što dodatno potvrđuje visok kvalitet Amplex proizvoda.