ALTEGO ENTERIJER CENTAR

Dizajnerska rasveta

Generalni smo zastupnici dizajnerske rasvete renomiranih svetskih brendova prisutnih na našem tržištu: Design for the people, Nordlux, Mantra Iluminación, Shilo, Maytoni, Dohar, Amplex, Artera, MaxLight.

Naša osnovna prednost je u konstantnoj edukaciji, tehničkoj podršci, inovacijama i fleksibilnošću. Kombinacija ovih faktora omogućava nam uspešno bavljenje konsaltingom, kao i prodajom, distribucijom i uvozom dizajnerske rasvete.

Nа osnovu stečenog iskustvа, profilisali smo se kao fleksibilna kompanija uvek spremna da ponudi prave proizvode u ispred svog vremena i u skladu sa svetskim trendovima.

ALTEGO ENTERIJER CENTAR

Fotometrijski proračuni

Kroz delatnost projektovanja Enterijer centar Altego pruža individualan pristup svakom Vašem zahtevu i odabir rasvete i opreme kroz stručne konsultacije u svetlosnom dizajnu. Uz kompjutersko-projektantsku obradu prostora i fotometrijske proračune pružamo Vam mogućnosti vizuelizacije, tj. trodimenzionalizacije svetlosno-tehničkog rezultata.

Ovim načinom projektovanja prezentujemo objekat investitorima sa aspekta uštede energije, adekvatne potrošnje po m², temperature, regulacije, jačine i boje svetla. Svi proračuni se rade po svetskim standardima osvetljenosti.

ALTEGO ENTERIJER CENTAR

Arhitektonska rešenja

Uspešnom saradnjom sa našim saradnicima pružamo optimalna rešenja za iluminaciju prostora i objekata različitih namena.

Iskusnim kadrovima, poznavanjem tržišta i dobrim kontaktima sa inostranim i domaćim dobavljačima uvek smo spremni da odgovorimo na sve Vaše zahteve.

Zajedno sa našim saradnicima projektantima, arhitektama, elektroprojektantima, enterijeristima i elektroinstalaterima u mogućnosti smo da Vam pružimo idejno rešenje za Vaš prostor kao i samo izvođenje radova.

Prvi korak

Imate poslovni prostor koji treba opremiti? Želite da preuredite stan, kuću? Otvarate butik, gradite zgradu ili pak želite rasvetu koja bi se uklopila u svaki prostor? Sa svojom bogatom ponudom usluga, to ne predstavlja problem za nas. Vi dolazite sa željom koju mi možemo da ostvarimo.

Drugi korak

Ne znate odakle da počnete? Tu mi nastupamo. Kao što znate, naš showroom i kancelarija nalaze se u Rumenačkoj ulici 126, Novi Sad. Javljate nam se i sledi konsultacija i dogovor u vezi vašeg projekta. Na samoj konsultaciji rešavamo sve nedoumice i nalazimo idealno rešenje za Vas.

Treći korak

Nakon što je konsultacija završena, sledi konačan korak koji može biti kreiranje idejnog rešenja za Vaš prostor bilo da je u pitanju fotometrijski proračun, prodaja rasvetnih tela, kao i 3D rendgering ili izvođenje radova u saradnji sa našim partnerima. Budite sigurni da ćemo odgovoriti na sve vaše zahteve.