Altego Enterijer Cenar

ALTEGO

O nama

Porodična kompanija „Enterijer centar Altego“ iz Novog Sada osnovana je 2003. godine kao rezultat spajanja dve kompanije „Lucky line“ i „Integral“ koje su bile aktivne tokom devedesetih godina. „Lucky Line“ bila je jedna od retkih kompanija na ovim prostorima specijalizovana za opremanje i dizajniranje rasvete i zvuka za diskoteke i klubove, od idejnog rešenja pa do kompletnog opremanja objekata raznorodne namene, dok se kompanija „Integral“ bavila završnim radovima u građevinarstvu i opremanjem enterijera po principu „ključ u ruke“. Spajanjem ove dve kompanije uspostavili smo optimalan odnos tehničkog znanja, inovativnog pristupa dizajnu enterijera i umetničkoj i upotrebnoj vrednosti naših projekata.

Prodaja

Enterijer Centar ALTEGO je firma koja se bavi prodajom, uvozom i distribucijom rasvetnih tela i elektro galanterije. Pored toga bitan segment naše ponude odnosi se na konsalting i projektovanje rasvete sa fotometrijskim proračunima.

Generalni distributeri renomiranih proizvođača

Pravim odabirom renomiranih svetskih proizvođača profesionalne i dekorativne rasvete stvorili smo široku paletu proizvoda idealnog odnosa kvalitet-cena koja je u svakom trenutku spremna da odgovori i na najzahtevnije potrebe. Na ovaj način prepoznajemo i uvažavamo želje i mogućnosti investitora različite platežne moći.

Po čemu se razlikujemo?

Generalni smo zastupnici dizajnerske rasvete renomiranih svetskih brendova prisutnih na našem tržištu: Design for the people, Nordlux, Mantra Iluminación, Shilo, Maytoni, Dohar, Amplex, Artera, MaxLight.

mantra