Azzardo

”Excellence is not a skill it’s an attitude”

Portugalski brend se ističe smelim oblicima rasvetnih tela i prilagođava se i najzahtevnijim ljubiteljima ekskluzivne rasvete.

Dekorativna Rasveta

POGLEDAJTE PONUDU

 

Tehnička Rasveta

POGLEDAJTE PONUDU

 

Spoljašna Rasveta

POGLEDAJTE PONUDU

 

Dekorativna rasveta

Azzardo – vodeći proizvođač rasvete na Evropskom tržištu

Svake godine AZzardo povećava asortiman proizvoda, odgovarajući na potrebe tržišta i predviđajući nadolazeće trendove. Zahvaljujući tome, u mogućnosti smo da vam ponudimo širok spektar rešenja prilagođenih individualnim očekivanjima.

Lamelio Zidni Paneli

Dizajnerski zidni paneli ponovno su došli do izražaja, a sve više dizajnera i arhitekata upotrebljava ovaj dodatak u dizajnu interijera. Otežana ugradnja u slučaju drva ili nedostatka svojstva u slučaju lepljenih folija poskupljuje i produžuje proces realizacije.

Na tržište su stigli Lamelio dizajnerski zidni paneli sa modernim parametrima.

Među ostalim prednostima, paneli su izrađeni od reciklirane plastike koja osigurava potpunu vodootpornost, a zahvaljujući najnovijoj tehnologiji, zagarantovan vam je odličan izgled koji ocrtava reljef drveta.

Postavljanje je toliko jednostavno da se možete poigrati i sami. Za kratko vreme vaš će dom poprimiti sasvim drugu dimenziju.

Izaberite između četiri dezena letvica, različitih nijansi i slobodno koristite kalkulator sa neobavezujućim redosledom.