Dizajnerska rasveta

Bavimo se prodajom, distribucijom i uvozom rasvete kako dizajnerske, tako i tehničke, dekorativne i industrijske.

Fotometrijski proračuni

Uz kompjutersko-projektantsku obradu pružamo Vam mogućnosti vizuelizacije, tj. trodimenzionalizacije svetlosno-tehničkog rezultata. Kreiranjem ideja u rasveti, projektovanjem rasvete i svetlosnog dizajna vodimo se svetskim standardima osvetljenosti.

Arhitektonska rešenja

Zajedno sa našim saradnicima smo u mogućnosti da pružimo idealno arhitektonsko idejno rešenje i pomognemo Vam u vizuelnom planiranju Vašeg prostora.

KO SMO MI

Kod nas možete pronaći sve što vam treba za rasvetu i elektro galanteriju. Nudimo usluge konsaltinga i projektovanja rasvete sa fotometrijskim proračunima. Ukoliko želite da saznate više, posetite naše sajtove ALTEGO.STORE – našu online prodavnicu ali i ALTEGO GROUP – konzorcijum koji nudi jedinstvene usluge na tržištu.

ALTEGO.STORE
ALTEGO GROUP
KROZ DUGOTRAJNO PRAĆENJE I ISTRAŽIVANJE TRŽIŠTA I INOVATIVNE TEHNOLOGIJE DOŠLI SMO DO IDEALNE PONUDE KOJA SVOJOM PRISTUPAČNOŠĆU ODSTUPA OD KONKURENCIJE, ALI ISTO TAKO STAJE RAME UZ RAME UZ SVETSKE RENOMIRANE BRENDOVE.

Generalni Distributeri

Želimo da približimo svetski kvalitet našem tržištu te zastupamo renomirane proizvođače i garantujemo vrhunski kvalitet. Uz nas kao svoje partnere možete kreirati viziju i naći optimalna rešenja Vašeg prostora i učiniti ga jedinstvenim.

Nordlux Design for the people

Da li ste znali da je skandinavski stil u trendu 2022. godine?