Podna lampa može suptilno poboljšati osećaj prostora, pa je važno da pronađete savršeno mesto za nju tako da ne narušava slobodno kretanje kroz prostoriju, ali i da nije neobavezno sklonjena u ugao sobe. 

Da bismo vam predstavili podne lampe koje su idealne za vaš zen kutak, izabrali smo danski brend Nordlux i nemački brend Maytoni. Za potpuni ugođaj izdvojili smo i nekoliko knjiga koje vam mogu pomoći da, barem nakratko, zaboravite na probleme svakodnevice. 

 

Cera Nordlux podna lampa 

 

Cera podna lampa napravljena je od mesinga koji dodaje toplinu, udobnost i eleganciju vašem zen kutku. Možete je staviti iza kauča ili vaše omiljene fotelje. Daje dinamičnost svakom prostoru, a primećuje se i kada je ugašena.

Ako vreme za sebe volite da provodite čitajući knjigu, naš tim vam preporučuje delo Moja godina odmora i opuštanja, američke spisateljice Otese Mošfeg.

 

 

 

Strap Nordlux podna lampa 

 

Metal i koža se savršeno uklapaju u moderan enterijer, gde je kombinovanje materijala jedan od najvećih trendova. Strap stona lampa, danskog brenda Nordlux, prostoru daje topao izgled. Kožna traka može biti u braon i crnoj boji.

Ako u zen kutku volite da čitate knjige, naš tim vam preporučuje knjigu Mliječni zubi, Lane Bastašić.

 

 

 

Nordlux Lilly podna lampa

 

Lilly je dekorativna podna lampa koju karakteriše kombinacija jednostavnosti i elegancije. Na najfiniji način emituje toplo i prijatno svetlo koje ne možete postići samo pomoću plafonskog osvetljenja.

Zen kutak je idealan za čitanje dobrog štiva, a naš tim vam preporučuje knjigu Osmica, Rumene Bužarovske.

 

 

 

Maytoni Erich podna lampa

 

Maytoni Erich podna lampa je savršena za osvetljenje omiljenog kutka u vašem domu.  Posebno voli ako je smeštena pored sofe ili fotelje. Dizajnirana je tako da možete podesiti visinu abažura duž postolja. 

Zen kutak i omiljena knjiga se savršeno slažu, pa vam naš tim preporučuje knjigu Sandale, pisca Bekima Sejranovića.

 

 

Maytoni Estudo podna lampa

 

Estudo model karakteriše moderan dizajn, pa je lampa idealna za postavljanje u dnevnoj sobi pored sofe. Na dekorativan način je osvetljen i donji deo lampe, a na kablu se nalazi dvostruki prekidač za kontrolu oba svetla.

Iskoristite vreme za sebe čitajući knjigu u vašem zen kutku. Naša preporuka je knjiga Romantični egoista, autor je Frederik Begbede.