Znate onaj osećaj kada listate Instagram ili Pinterest feed, pa ugledate prelepe trpezarije koje jačaju želju da nešto promenite u vašem domu. I mi se često pitamo da li ta potreba za uređenjem ikada prestaje? U želji da pronađete idealnu trpezariju koja će uvek spremno dočekati goste i u kojoj će se služiti najukusnija jela, izdvajamo 5 primera iza kojih stoje domaći dizajneri i dizajnerke enterijera.  

Moderan stil voli efektnu rasvetu svedenog dizajna. Za takav dizajnerski zadatak, rešenje je Maytoni visilica koja je dovoljno neobična, ali i dovoljno svedena.

Design Studio In
Model visilice: Maytoni Rim

 

Ono što ste gledali u filmovima postaje stvarnost kada izaberete pravog dizajnera enterijera. Neprocenjiv dodatak je i dekorativna rasveta koja luksuznu trpezariju čini raskošnom i bajkovitom.

NK ARCHITECTS
Rasveta: Altego Sellection

 

Izbalansirane boje stvaraju nenametljivo okruženje i postavljaju malo zahteva za oko, pa se u ovakvom enterijeru osećate prijatno i smireno. 

indesign studio
Model visilice: Artera Dione

 

 

Okrugli stolovi u trpezariji doprinose osećaju bliskosti i ležernosti jer omogućavaju laku komunikaciju između gostiju. Potrebnu dozu elegancije možete dobiti pomoću elegantne rasvete u zlatnoj boji.

ARCHITstudio
Model visilice: MaxLight Lotus

 

Biranje modela rasvete je ozbiljan zadatak i potrebno je izdvojiti malo vremena za izbor. Ali, ukoliko želite dom koji zove na opuštanje i uživanje, konsultacije sa našim timom su idealan način da tu želju i realizujete.